Corine

Ik ben Corine Strausz (1972). Ik ben een ondernemende en doortastende dame met een sterke wil. Al vanaf mijn 14e worstel ik met mijn stemmingswisselingen. Ik maak weken mee dat ik overdreven vrolijk ben en overloop in dadendrang en onrust. Dan volgt een periode van weken van depressie, voel me ellendig en kom ik tot niks. Het is een echte strijd geweest en het is nog steeds niet makkelijk.

Ik heb een manier gevonden om zo goed mogelijk om te gaan met mijn stemmingswisselingen. Ik ben nu echt gelukkig, heb de wisselende stemmingen geaccepteerd en redelijk onder controle.
Dit gun ik jou ook. Het is mijn passie om mensen met stemmingswisselingen meer inzicht hierin te geven, zodat zij meer plezier ervaren in hun leven.

Ik ben sinds 2004 gelukkig getrouwd met Michiel en heb een fantastische bordercollie Nena. Ik woon sinds 2014 in het landelijke Afferden (15 km vanaf Nijmegen) in een boerderij, die we aan het opknappen zijn. Ik ben psychologe sinds 1998 en ervaringsdeskundige. Ik houd van dansen, fotograferen, creatief bezig zijn en wandelen met Nena. Mijn werkwijze kenmerkt zich o.a. door professionaliteit, vertrouwelijkheid, betrokkenheid, relativerend vermogen, scherpzinnigheid en humor. De sfeer is open en informeel.